Zwemles kleine groepjes

Zwemles kleine groepjes

Werken aan het zelfvertrouwen en een goede conditie

Uw kind krijgt de gelegenheid om het aangeleerde dusdanig te oefenen dat uw kind hier succeservaringen mee behaalt. (beheersingsniveau). Als uw kind er aan toe is, krijgt hij/zij de oefenstof op een hoger niveau of iets compleets nieuws aangeboden.(lintje) (instructieniveau).

Kindvriendelijk

Uw kind leert zwemmen volgens de methode van het ABC. Het ABC staat voor een kindvriendelijke manier van leren zwemmen, waarbij zwemveiligheid een belangrijke plaats inneemt. Niet de zwemslagen staan centraal, maar het veilig en vrij bewegen in het water onder alle omstandigheden. Zo is uw kind goed voorbereid op subtropische zwemparadijzen en activiteiten op, in en aan het buitenwater.

Prettige omgeving

Niet alleen uw kind, maar ook u zelf, zult ervaren, dat de door ons gebruikte zwembaden een andere uitstraling hebben dan een grote zweminrichting. Een leraar die niet alleen aan de kant maar ook in het water is en de kinderen op die manier een veilig gevoel geeft. Een leraar die zijn aandacht slechts over een kleine groep kinderen hoeft te verdelen. Een ambiance met een rustige uitstraling. Dit alles draagt bij aan een goede en kindvriendelijke sfeer. Wij geven les in 32 graden verwarmd water.

U kunt uw kind inschrijven vanaf 4 jaar.