Prive zwemles

Prive zwemles

Aanleren van zwembewegingen met de juiste techniek

Hoe kleiner een groep, hoe meer aandacht, zo wordt een verkeerde beweging snel gesignaleerd en snel gecorrigeerd.
Verkeerde bewegingen krijgen geen kans om 'in te sluipen'. Vanuit het water kan de onderwijzer weer op een andere manier instructie geven dan alleen vanaf de kant, werken aan het zelfvertrouwen en een goede conditie.
Uw kind krijgt de gelegenheid om het aangeleerde dusdanig te oefenen dat uw kind hier succeservaringen mee behaald. (beheersingsniveau). Als uw kind er aan toe is, krijgt uw kind een hoger niveau of iets nieuws aangeboden (lintje) (instructieniveau).

Voor privézwemlessen geldt; als uw kind het eindniveau heeft behaald stroomt deze door naar één van onze locaties met een groter zwembad voor het selectie- en proefzwemmen.

Kindvriendelijk

Uw kind leert zwemmen volgens de methode van het ABC. Het ABC staat voor een kindvriendelijke manier van leren zwemmen waarbij zwemveiligheid een belangrijke plaats inneemt.
Niet de zwemslagen staan centraal, ook het veilig en vrij bewegen in het water onder alle omstandigheden. Zo is uw kind goed voorbereid op subtropische zwemparadijzen en activiteiten op, in en aan buitenwater.

Het ABC kent een logische opbouw, waardoor uw kind bij het behalen van ieder diploma (A,B en C) vaardiger en veiliger wordt in het water. Wie alle drie de diploma's (A,B en C) bezit, krijgt het predikaat "zwemveilig".

Overstappen naar Zwemschool de Drijver

Zwemschool de Drijver biedt zinds 1998 zwemlessen aan en er zijn er al vele kinderen overgestapt naar Zwemschool de Drijver. Redenen hiervoor zijn vaak dat het te lang duurt voordat er resultaat is, het missen van persoonlijke aandacht en slechte communicatie. Als kinderen van een ander zwembad komen worden ze eerst uitvoerig getest om het niveau te bepalen en snel ingedeeld.