Prive zwemles

Prive zwemles

Aanleren van zwembewegingen met de juiste techniek

Hoe kleiner een groep, hoe meer aandacht, zo wordt een verkeerde beweging snel gesignaleerd en snel gecorrigeerd.
Verkeerde bewegingen krijgen geen kans om 'in te sluipen'. Vanuit het water kan de onderwijzer weer op een andere manier instructie geven dan alleen vanaf de kant, werken aan het zelfvertrouwen en een goede conditie.
Uw kind krijgt de gelegenheid om het aangeleerde dusdanig te oefenen dat uw kind hier succeservaringen mee behaald. (beheersingsniveau). Als uw kind er aan toe is, krijgt hij/zij een hoger niveau of iets nieuws aangeboden (lintje) (instructieniveau).

Voor privé-zwemlessen geldt, als uw kind het eindniveau heeft behaald, stroomt deze door naar één van onze locaties met een groter zwembad, dit voor het selectie- en proefzwemmen.

Kindvriendelijk

Uw kind leert zwemmen volgens de methode van het ABC. Het ABC staat voor een kindvriendelijke manier van leren zwemmen, waarbij zwemveiligheid een belangrijke plaats inneemt.
Niet  de zwemslagen staan centraal, maar het veilig en vrij bewegen in het water onder alle omstandigheden. Zo is uw kind goed voorbereid op subtropische zwemparadijzen en activiteiten op, in en aan het buitenwater.

Het ABC kent een logische opbouw, waardoor uw kind bij het behalen van ieder diploma (A,B en C) vaardiger en veiliger wordt in het water. Wie alle drie diploma's (A,B en C) bezit, krijgt het predikaat "zwemveilig".

Overstappen naar Zwemschool de Drijver

Sinds 1998 dat Zwemschool de Drijver privé zwemlessen aanbied zijn er al vele kinderen overgestapt naar Zwemschool de Drijver. Redenen hiervoor zijn vaak te lang duren voordat er resultaat wordt behaald, het missen van persoonlijke aandacht en slechte communicatie. Indien kinderen van een andere zwembad afkomen worden ze uitvoerig getest om het niveau te bepalen. En snel ingedeeld.