Turbo zwemles

Turbo zwemles

Turbo zwemles | In 5 maanden zwemdiploma A

Turbo Zwemles zorgt ervoor dat uw kind in 5 maanden het A diploma kan halen. In februari 2020 starten wij weer met deze turbo zwemlessen. Bij Zwemschool de Drijver leren de kinderen op een speelse manier zwemmen. Wat is er nou leuker dan spelen en spetteren in het water zonder angst? Wat bij de turbo zwemlessen centraal staat, is het aanleren van vaardigheden die ze niet na verloop van tijd weer verleren. Wij leren uw kind op een goede manier zwemmen.

turbo zwemles

Veiligheid en kwaliteit staat voorop bij Zwemschool de Drijver

Zwemschool De Drijver is al sinds 1998 een professionele organisatie voor elementaire zwemlessen in Hoofddorp, Cruquius, Haarlem-Zuid, Heemstede en Haarlem-Noord. Met de turbo zwemles die wij aanbieden, garanderen wij u een unieke tijdsduur én prijs. Hierbij blijft de veiligheid en kwaliteit altijd voorop staan. Meer uren en meer aandacht zorgen voor een beter en sneller resultaat.

Meld uw kind hier aan

Voorwaarden voor deelname

Om in aanmerking te komen voor het turbo zwemles traject van Zwemschool de Drijver, is het vereist dat uw kind deelneemt aan een testles (geheel gratis) en bij aanvang van de start van de zwemles tenminste 5 jaar oud is. In overleg en aan de hand van de testles kan van deze leeftijdsgrens worden afgeweken.

Tijdens de test les bekijken wij of uw kind in aanmerking komt voor het versnelde traject van 5 maanden voor zwemdiploma A. Aan de hand van deze test les kunnen wij vaak een goede inschatting maken, maar mocht uw kind na 5 maanden toch nog niet toe zijn aan het afzwemmen, dan ontvangt uw kind extra zwemles totdat het gewenste resultaat behaald wordt. 

Let op: wanneer uw kind nog niet in aanmerking komt voor het afzwemmen en dus extra lessen nodig heeft, is het niet toegestaan om voor langdurige periode de zwemlessen te onderbreken. Ook dient u op ons verzoek eventueel extra zwemlessen te volgen. De garantie geldt niet indien uw kind fysieke en/of psychische beperkingen heeft of krijgt.

Wat kost het turbo zwemles traject?

Voor turbo traject betaalt u eenmalig een bedrag van €1195,-. Bij het lesgeld is het volgende inbegrepen:

  • Testles.
  • Toegang tot het leerlingvolgsysteem met eigen website via internet.
  • Proef- en afzwemlessen en een feestje om dit te vieren.
  • Internationaal erkend Zwemdiploma A.
  • Een cadeautje bij het diplomazwemmen.
  • Diplomagarantie.
  • Mocht een leerling meer zwemuren nodig hebben krijgt hij of zij gratis extra zwemles.
  • Als uw kind gaat afzwemmen betaalt u alleen nog diplomakosten € 25,-.

Verdere informatie over het turbo traject

Deze cursus wordt gegeven op;

- Woensdag 13:30 locatie Cruquius.

Één keer per week 3 uur zwemles met pauzes tussendoor.

De precieze afzwemdatum en -tijd worden nog doorgegeven. (feb 2021)

Na inschrijving via onze website (aanmelden zwemles) ontvangt u een e-mail ter bevestiging.

Hebben wij uw belangstelling gewekt, maar u wilt uw dochter / zoon in februari 2020 nog niet laten starten met de cursus A-diploma, dan kunt u zich nu al geheel vrijblijvend voor september 2020 inschrijven. U krijgt van ons dan voorrang bij de inschrijving voor een zwemlescursus van uw keuze. Laat deze kans niet voorbij gaan en maak gebruik van het online aanmelden.