A diploma in 5 maanden

A diploma in 5 maanden

A diploma gehaald in 5 maanden!

Een diploma halen bij Zwemschool de Drijver is altijd weer een groot, spetterend, feest! Voor zowel onze kandidaten als de ouder, broertjes/zusjes en de opa's en oma's. Samen met Bob de Clown zorgen zij voor een onvergetelijke dag, want een diploma halen blijft een bijzondere en leuke gebeurtenis!

Zwemschool de Drijver bestaat sinds 1998 en is al jaren een begrip in de Haarlemmermeer, Haarlem omstreken. Zwemles onderleiding van professionele zwemonderwijzer(es) in lekker warm water van minimal 33 graden. Naast persoonlijke pagina voor ieder kind via zwemscore hebben de ouders de mogelijkheid gewoon te komen kijken en direct hun vraag te stellen aan hun zwemonderwijzer. Dat noemen ze bij zwemschool de Drijver persoonlijke aandacht voor ouder en kind.

Om dit te vieren kregen alle kinderen naast hun cadeautje,  een Kortingscoupon voor het Pannekoeken Paviljoen Cruquius. Dit afzwem feestje is mede mogelijk gemaakt door Kindercentrum Babbels. Onderstaande kinderen hebben hun A diploma in 5 maanden gehaald.

A Diploma 

Simon Aarts, Denzel Bisschops, Bas Bouman, Kyra Brandsen, Izabel van Buuren, Thijmen Daamen, Morris Helmond, Bo Hermans, Jesse Kalse, Dylan Kok, Lies van Maanen, Koen Mulder, Pepijn Pennings, Jesse van Rijn, Emma Ronayne, Yda van der Wal, Cengizhan Yilmaz. 

Zwemschool De Drijver, Postbus 792, 2130 AT Hoofddorp, telefoon: (023) 536 6 109 e-mail: info@zwemschooldedrijver.nl  en website: www.zwemschooldedrijver.nl? ?

 Bezoek adressen ;?
Zwemschool De Drijver Spieringweg 801, 2142 ED Cruquius?
Zwemschool De Drijver Spaarnepoort 1, 2134 TM Hoofddorp?
Zwemschool De Drijver Frederik Hendriklaan 73, 2012 SG Haarlem-zuid