Zwemles kleine groepen | Leer zwemmen in een vertrouwde omgeving

Zwemschool De Drijver

Leren zwemmen in kleine groepen

We kennen ze allemaal. De grote zwembaden waar de groepen bij de zwemlessen haast zo groot zijn als de groepen op school. Een goede manier om veel kinderen snel te leren zwemmen, maar niet ieder kind heeft hier evenveel baat bij. Bij Zwemschool De Drijver is het mogelijk om uw kind te leren zwemmen in kleinere groepen. Uw kind krijgt hierdoor meer aandacht wat resulteert in meer zelfvertrouwen bij het zwemmen. Zwemles kleine groepen? Meld uw kind dan aan bij onze zwemschool. 

Bekijk de agenda

Meer persoonlijke aandacht

Bij zwemles in kleine groepen kan er meer aandacht gegeven worden per individu. Dit geeft de kinderen een veilig en vertrouwd gevoel, maar zorgt er ook voor dat een verkeerde beweging sneller geconstateerd en gecorrigeerd kan worden. Bij deze zwemlessen bevindt de instructeur zich in het water en geeft dus niet les vanaf de kant. Ook deze manier van lesgeven zorgt voor een veilig gevoel bij kinderen. Tijdens deze lessen wordt er hard gewerkt aan conditie en zelfvertrouwen. Kinderen krijgen veelvuldig de kans om bepaalde oefeningen te doen waardoor zij hier succeservaringen mee behalen. Wanneer de kinderen er aan toe zijn, krijgen zij nieuwe stof op hoger niveau. 

Zwemles kleine groepen bij Cruquius en Haarlem-Zuid

Zowel voor diploma A, B als C is het mogelijk om zwemles in kleine groepen te volgen bij Zwemschool de Drijver. Des te kleiner de groep is, des te meer persoonlijke aandacht de instructeurs kunnen bieden aan de kinderen per individu. Deze groepen bestaan gemiddeld uit 7 kinderen per zwemonderwijzer(es). Naast het leren van de zwemtechnieken, leren de kinderen ook veilig en vrij bewegen in het water onder alle omstandigheden. Zo is een kind ook goed voorbereid op een bezoek aan drukke grote zwembaden en heeft het de vaardigheid goed te kunnen anticiperen in bepaalde situaties.