Snelcursus zwemmen Haarlem | Word vriend van het water

Snelcursus zwemmen Haarlem | Zwemles, iets wat erg belangrijk is maar soms best veel tijd in beslag kan nemen. Een diploma krijg je niet zomaar, daar zit veel tijd in. Bij Zwemschool De Drijver kunt u zelf bepalen hoe vaak uw kind zwemles krijgt en daarnaast is het ook mogelijk om de eindfase te versnellen, zodat uw kind nog voor de zomervakantie het diploma in ontvangst kan nemen. Wilt u graag zelf leren zwemmen? Dat is uiteraard ook mogelijk, voor volwassenen bieden wij namelijk ook meerdere diensten aan.

Let op: onze snelcursus zwemmen wordt niet aangeboden in Haarlem zelf, maar bij Zwemschool Cruquius.

Snelcursus zwemmen haarlem

Snelcursus zwemmen Haarlem

Zwemschool De Drijver is al sinds 1998 een professionele organisatie voor elementaire zwemlessen in Hoofddorp, Cruquius, Haarlem-Zuid, Heemstede en Haarlem-Noord. De gemoedelijke sfeer tijdens de lessen en de rustige omgeving zorgen voor een gevoel van veiligheid en uiteraard net zo belangrijk: plezier. Zwemschool De Drijver biedt een groot aantal diensten aan. Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen? 

Klik hier

Snel leren zwemmen voor volwassenen

Goed kunnen zwemmen is niet voor iedereen vanzelfsprekend, ook niet voor volwassenen. Zo kan het meerdere oorzaken hebben dat iemand van volwassen leeftijd zich liever op het droge begeeft. Wellicht is iemand nooit in de gelegenheid geweest om te kunnen leren zwemmen, of heerst er wellicht angst voor de diepte of juist voor het water zelf. Bij Zwemschool De Drijver kan jong en oud leren zwemmen en ieder op zijn eigen tempo. Dat is wel zo fijn, toch? 

Niemand is onbekend met het feit dat kunnen zwemmen letterlijk levensbelangrijk is. Daarom bieden wij bij Zwemschool De Drijver ook zwemles aan voor volwassenen. Dit kan zowel in groepsformatie als privé. De volwassenen zwemles is voor iedereen van 18 jaar of ouder die graag (beter) wil leren zwemmen. 

De volwassenen zwemles vindt plaatst op vrijdag avond in een klein groepje in Haarlem en maandagavond op locatie Cruquius. Privé-las is ook mogelijk op doordeweekse dagen in Hoofddorp. 

Snel leren zwemmen voor kinderen

Waar sommige volwassenen wellicht opkijken tegen het volgen van zwemles, staan kinderen vaak te popelen om te mogen beginnen met hun eerste zwemlessen. Bij Zwemschool De Drijver kunnen kinderen hun A diploma halen binnen 5 maanden. Bij deze cursus zit een testles inbegrepen, daarnaast toegang tot het leerlingvolgsysteem met eigen website via internet, proef- en afzwemlessen en natuurlijk een feestje om dit te vieren! Ook een cadeautje bij het diplomazwemmen hoort hierbij en uiteraard diplomagarantie. Wanneer een leerling toch meer zwemuren nodig heeft dan wordt een extra gratis zwemles aangeboden. Wanneer uw kind uiteindelijk gaat afzwemmen, betaal u alleen nog maar de diplomakosten van € 25.00. Zo bent u in één keer klaar en heeft u nergens meer omkijken naar!