De eerste A diploma's van 2019

Zwemles.dedrijver

Clown Bob en het Drijver team hebben, onder groot applaus, de eerste A diploma’s van 2019 kunnen uitreiken aan kinderen van Zwemschool de Drijver. Bij Zwemschool de Drijver is het afzwemmen altijd één groot feest!

Voor zowel de kandidaten als de ouder, broertjes/zusjes en de opa's en oma's zorgen zij voor een onvergetelijke dag. Lees verder om te zien wie er geslaagd zijn; 

Om dit te vieren kregen alle kinderen naast hun medaille,  een Kortingscoupon voor het Pannekoeken Paviljoen Cruquius.

Zwemschool de Drijver bestaat al sinds 1998  en is al jaren een begrip in de Haarlemmermeer en omstreken. Zwemles onderleiding van professionele zwemonderwijzer(es) in lekker warm water van minimal 33 graden. Naast persoonlijke pagina voor ieder kind via zwemscore hebben de ouders de mogelijkheid gewoon te komen kijken en direct hun vraag te stellen aan hun zwemonderwijzer. Dat noemen ze bij zwemschool de Drijver persoonlijke aandacht voor ouder en kind.


A diploma 

Bo-Jill Beemsterboer, Vera van Bekkum, Vera Bierens, Jesse Bogaart, Isolde Boorsma, Dani Brandsen, Fiene Buddingh, Emilie Van Deijl, Anouk Dekker, Jens Dlabac, Haley van Emmerik, Noëmi van Es, Bonno de Haas, Sara Hamdach, Aaron Huizer, Hidde-James Rikken, Florentijn Roos, Claire de Rooij, Anna de Ruijter, Philipine Schuurs, Boyan Shopov, Momchil Shopov, Tess van Vaneveld, Fedde Verzijlbergen, Hidde Vink, Ottilie van der Vorm, Gijs Vriens, Olij Westdijk, Bart Jan van Wijk, Chris Wisse.

Bezoek adressen

Zwemschool De Drijver Spieringweg 801, 2142 ED Cruquius
Zwemschool De Drijver Spaarnepoort 1, 2134 TM Hoofddorp
Zwemschool De Drijver Frederik Hendriklaan 73, 2012 SG Haarlem-Zuid 
Zwemschool De Drijver Herenweg 5, 2105 MB  Heemstede Bennebroek
Zwemschool De Drijver Vondelweg 51, 2026 BH  Haarlem-Noord

www.zwemschooldedrijver.nl

Bekijk het fotoalbum